Web Analytics Made Easy - Statcounter

منوچهر حبیبی روز پنجشنبه در جلسه فوق العاده و مشترک شورای تأمین و ستاد مقابله با کرونای استان قزوین، اظهار داشت: برای جلوگیری از تشدید بحران کرونا در استان تا ۱۵ فروردین ماه فعالیت ادارات ضروری با حداقل نیرو مجاز و بقیه ادارات تعطیل هستند.

حبیبی گفت: دستگاه‌های اجرایی ضروری به همراه مدیران و معاونان خود باید در محل کار حاضر باشند و خدمت رسانی را انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: دستگاه‌های ضروری از جمله بهداشت و درمان، فرمانداران، بخشداران، تعزیرات حکومتی، نیروی انتظامی، سازمان صمت، جمعیت هلال احمر و صدا و سیما در ردیف دستگاه‌های ضروری هستند که باید با حداقل نیرو معادل ۳۰ تا ۵۰ درصد در ادارات حاضر شوند.

سخنگوی ستاد پیشگیری از ویروس کرونا در استان قزوین تصریح کرد: سایر ادارات از جمله آموزش و پرورش نیز تا ۱۵ فروردین ماه تعطیل خواهند بود و پس از این زمان برای ادامه تعطیلی یا باز شدن ادارات تصمیم گیری خواهد شد.

حبیبی گفت: تعطیلی ادارات به معنای مرخصی رفتن کارمندان نیست بلکه این تصمیم برای سلامت مردم و به ویژه کارمندان گرفته شده است و قرار نیست با رفتن به سفر شاهد گسترش ویروس باشیم.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار قزوین یادآور شد: بانک‌ها موظف هستند تنها یک شعبه مرکزی را باز نگهدارند و بقیه شعب باید تعطیل شوند.

وی اضافه کرد: ورودی همه شهرها به ویژه سه ورودی استان به شدت غربالگری خواهد شد تا بها شناسایی افراد آلوده از شیوع بیشتر این ویروس در استان جلوگیری به عمل آید.

حبیبی اظهار داشت: بازارها، کسبه و اصناف غیر ضروری در همه سطح استان تعطیل خواهند شد و تنها مغازه‌های توزیع مواد غذایی، بهداشتی و پروتئینی و داروخانه‌ها مجاز به فعالیت هستند.

وی افزود: هر صنفی که تصمیمات و مصوبات ستاد را رعایت نکند پلمب خواهد شد و رییس اتحادیه‌ مربوط نیز به دستگاه قضایی معرفی می‌شود بنابراین باید سازمان صمت، تعزیرات حکومتی، اتاق اصناف و نیروی انتظامی این موضوع را با جدیت پیگیری کنند.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری قزوین بیان کرد: بخشداران، دهیاران و فرمانداران باید از ورود مسافران به شهرها و مناطق خود جدا جلوگیری کنند تا آلودگی‌ها بیشتر نشود و برای کاهش خروج مردم از منزل راه اندازی و تبلیغ فروش اینترنتی را در دستور کار قرار دهند.

حبیبی اظهار داشت: به دلیل مسئولیت سنگین دانشگاه علوم پزشکی استان و بهداشت و درمان هیچ مسئولیتی نباید به این دانشگاه سپرده شود و این مجموعه را درگیر کردن در توزیع اقلام بهداشتی و ماسک منطقی نیست.

وی گفت: شهرداری با همکاری نیروی انتظامی باید برای جمع آوری دست فروشان با سرعت بیشتری اقدام کند و تمام مشاغلی که به دلیل بیماری کرونا تعطیل شده‌اند برای استفاده از بیمه بیکاری به تأمین اجتماعی معرفی شده و نیز بیمارانی که دفترچه بیمه ندارند شناسایی شوند.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری قزوین یادآور شد: روند اجرای مصوبات ستاد باید توسط دفتر پدافند غیر عامل رصد و کنترل شود و گزارش آن به صورت هفتگی به ستاد مقابله با کرونای استان ارایه گردد.

حبیبی اضافه کرد: توزیع بسته غذایی و بهداشتی با همکاری هلال احمر، کمیته امداد و بهزیستی و فرمانداری‌ها برای بیماران مبتلا به کرونا که نیازمند هستند پیش بینی شود.

سخنگوی ستاد پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا در استان قزوین بیان کرد: واحدهای صنعتی غیر ضروری تا ۱۵ فروردین ماه تعطیل هستند و برای تأمین آب ژاول مورد نیاز دستگاه‌ها باید اعتبار لازم تأمین شود.

براساس آخرین آمارها، تاکنون ۷۶۵ نفر در سطح استان به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند که از این تعداد ۵۰۶ نفر بهبود یافته و متاسفانه ۹۱ نفر  جان خود را از دست داده‌اند.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا آموزش و پرورش استان قزوین دانشگاه علوم پزشکی استان شهرداری هلال احمر بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی استان قزوین دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۲۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است

ایتنا - سازمان جهانی بهداشت گزارشی را منتشر کرده است که تأیید می‌کند بین همه‌گیری کووید-۱۹ و افزایش نرخ چاقی کودکان ارتباط وجود دارد.
بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، یافته‌های این مطالعه که روی ۵۰ هزار کودک در ۱۷ کشور اروپایی بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ انجام شده است نشان می‌دهد شیوع کرونا منجر به زمان شرکت کودکان در فعالیت بدنی، صرف زمان بیشتر پای صفحه نمایش‌های الکترونیکی و در نتیجه افزایش چاقی کودکان در سراسر اروپا شده است.

این سازمان می‌گوید این چاقی در پسران و دختران ۷ تا ۹ ساله شایع بوده است.

این مطالعه نشان داد که در طول مدت همه‌گیری و قرنطینه‌های ناشی از آن، بیش از یک سوم از کودکان (۳۶ درصد) زمان بیشتری را برای حضور آنلاین، انجام بازی‌های کامپیوتری، استفاده از رسانه‌های اجتماعی یا تماشای تلویزیون در روزهای هفته گذرانده‌اند.

۳۴ درصد از کودکان ۷ تا ۹ ساله نیز در روزهای شنبه و یکشنبه زمان این فعالیت‌های خود را افزایش دادند.

طبق یافته‌های منتشره، تقریباً یک سوم (۲۸ درصد) از کودکان به طور قابل توجهی زمان کمتری را در فعالیت‌های خارج از منزل در طول هفته و تقریباً یک چهارم (۲۳ درصد) زمان کمتری را در تعطیلات آخر هفته در خارج از منزل گذرانده‌اند.

با این حال همه نتایج این تحقیق تلخ نیست. برخی از جنبه‌های مثبت همه‌گیری کووید-۱۹ این بوده که تقریباً یک سوم (۳۰٪) خانواده‌ها افزایش در تهیه غذاهای خانگی را گزارش کردند. امری که نشان از مصرف غذاهای سالم‌تر به جای غذاهای فرآوری شده و حاوی درصد بیشتری نمک و شکر بوده است.

 

۲۹ درصد از پاسخ دهندگان گفته‌اند که به عنوان یک خانواده با هم غذا می‌خورده‌اند و ۲۶ درصد نیز گفته‌اند هم‌اکنون نیز به برخی عادات شکل‌گرفته در طول همه‌گیری از جمله آشپزی و پختن غذا با فرزندان خود ادامه می‌دهند.

دکتر کرملین ویکراماسینگ، مشاور منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در امور تغذیه، فعالیت بدنی و چاقی، در این باره گفت: «چشم‌اندازی که این گزارش ترسیم می‌کند بسیار ظریف است؛ در برخی کشورها تغییرات مثبتی رخ داده است مانند اینکه خانواده‌ها بیشتر با هم غذا می‌خورند، اما یافته‌های نگران‌کننده‌ای نیز وجود دارد از جمله افزایش عادات غذایی ناسالم و زمان بی‌تحرکی.»

وی اضافه کرد: «ما نمی‌توانیم این روندها را نادیده بگیریم. امیدوارم این گزارش زنگ خطری را به صدا درآورد و ما را وادار به انجام اقدامات فوری برای بهبود الگوهای تغذیه و فعالیت بدنی کند.»

دکتر آنا ریتو، رئیس مرکز همکاری سازمان بهداشت جهانی برای تغذیه و چاقی کودکان، نیز گفت: «این مطالعه و یافته‌های آن اولین دیدگاه در نوع خود را از پیامدهای جسمی و روانی همه‌گیری برای کودکان مدرسه‌ای با تمرکز بر بیماری طولانی‌مدت و پرخطر چاقی به ما می‌دهد.»

وی که در تهیه این گزارش مشارکت داشته است اضافه کرد: «اطلاع‌رسانی به کشورهای عضو درباره شواهد ملموس از پیامدهای مشکل‌ساز تغییرات رفتاری مبتنی بر بیماری همه‌گیر جهانی، ما را قادر می‌سازد تا با استراتژی بهتر و همدلی بیشتری برای بحران‌های بهداشتی آینده آماده شویم.»

پیش از این نیز گزارش شده بود که کووید-۱۹ با تاخیر رشد در کودکان صفر تا ۵ ساله مرتبط است.

دیگر خبرها

  • سوخو 35 های ایران کجا مستقر می‌شود؟
  • ترافیک سنگین در محور رشت - قزوین و ورودی رودبار
  • ترافیک سنگین در محورهای خروجی گیلان
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس
  • دانش‌ آموزی که فرشته نجات سه نفر شد
  • استایل جذاب شبنم قربانی و الناز حبیبی در اکران مردمی تمساح خونی در مشهد + عکس
  • راز قتل پیرزن ۸۲ ساله در فارس برملا شد